Idrætsdag 2021

I fredags afholdte vi vores årlige Idrætsdag.

Formiddagen bestod af besøg fra dagplejer og børnehaver i vores nærområde, med i alt 130 glade og friske børn.Gymnastikken havde arrangeret forskellige redskabsbaner og ting der kunne leges med i hallen og i gymnastiksalen have vi lavet en “legeplads” til de mindste.Fodbolden var tilstede og lavede nogle lege med bolde.

Om eftermiddagen havde vi besøg af Rørby Skole.Her stod den på en fælles opvarmning, efterfuldt af aktiviteter. Der var både gymnastik, badminton, fodbold og håndbold.

For at kunne holde sig aktiv i lang tid, skal man have en lille forfriskning. Vi siger derfor TAK til Meny Kalundborg for at have sponsoreret frugt, til alle ungerne!

Vi glæder os til at se jer igen til næste år!

#Idrætsdag2021 #ViSesIgenNæsteÅr

Tak til de frivillige

Normalt holder vi en fest i januar for at fejre alle de frivillige, der bruger deres fritid i foreningen. Det kunne vi desværre ikke i år, men så må vi jo finde en anden måde at sige TAK! på

Der er derfor idag uddelt nedenstående til udvalgsformændene.Til den opmærksomme bruger så vil de mangle gymnastikken, men de uddelte allerede i Påsken

Tusind tak til alle de frivillige, som gør det muligt at drive foreningen.

🐣

Fejring af de frivillige i RVIF

Ved årets nytårskur i januar blev der uddelt vandrepokaler til flere af de frivillige i RVIF.

Årets modtagere af pokalerne blev:

Årets kvindelige udøver 2017: 
Celina Knudsen, Gymnastik

Årets kvindelige leder 2017:  
Ida Marie Poulsen, Håndbold

Årets mandlige udøver 2017:  
C-holdet, Løb

Årets mandlige leder 2017:  
Thomas Pedersen, Håndbold

Årets Pondus 2017:    
Renè Christensen, Gymnastik

Ungdomsprisen 2017:    
Josephine S. Larsen, Gymnastik

 

Gymnastik generalforsamling

D. 27/11 kl. 17:30 i Hallens cafeterie

Kom og hør hvad der rør sig i gymnastikforeningen. Vi er ca. 300 medlemmer i gymnastikafdelingen, hvilket gør det til den største afdeling i Rørby .
Der sker masser af spændende ting og sager, og der er kaffe på kanden og slik i skålen 😉

Gymnastik Aktivitetsweekend 2017

114 børn deltog i gymnastikkens aktivitetsweekend, der igen i år var en stor succes med mange glade børn og frivillige.

Idrætsdagen 2017

Hvert år holder Rørby-Værslev IF idrætsdag for børn i Rørby og omegn. Om formiddagen d. 25/8 var dagplejerne fra Rørby/Ugerløse og børnehaverne Mariehønen, Rørby Børnehave og børnegården på besøg i Rørbyhallen, hvor RVIF gymnastiks fantastiske instruktører var klar til at give dem en fantastisk dag. Der var en kæmpe redskabsbane med trampoliner, tunneller, rutsjebaner og balancebomme, og der var bolde og hulahopringe, hvor fantasien blev flittigt brugt.
Om eftermiddagen kom 80 børn fra Rørby skole og prøvede kræfter med både gymnastik og badminton efter sjov fælles leg og opvarmning. Arrangementet var en stor succes for børnene, og de kløede på med alle aktiviteterne. Mange børn synes, det var så sjovt, at de næsten ikke kunne vente på sæsonstart i september.
Meny havde sponsoreret frugt, så alle børn kunne tanke depoterne op mellem aktiviteterne.