Puslinge Leg og Spring

Onsdag den 5. september 2018 starter puslingeholdet op igen og vi håber at se en masse nye som gamle gymnaster. Holdet er for både piger og drenge i alderen 3 til 5 år. Vi vil sørge for at der er udfordringer for alle, så det betyder, ikke noget, hvis du ikke har gået til gymnastik før.
Kan du lide at løbe rundt og have det sjovt? For det kan VI.
Vi skal bevæge os til musik, lege sjove lege, ud på spændende fantasirejser, sanglege, lege med et højt aktivitetsniveau og i det hele taget bare have det sjovt.

Vi skal lave redskabsbaner, hvor vil skal hoppe, springe, trille, snurre rundt, kravle op på noget højt og hoppe ned (og lande blødt), vende hovedet nedad, slå kolbøtter og stå på hænder, prøve kræfter med en masse skumredskaber.
Holdet er uden mor og far, men går det bedre, hvis far eller mor er med, er I meget velkommen til at deltage aktivt i børnenes aktiviteter i løbet af timen. Det vil sige mød op i gymnastiktøj og vær klar på at lege med eller stå ved en redskabsaktivitet.

Vi vil sætte stor pris på at få hjælp til at sætte redskabsbaner op, jo mindre tid skal vi bruge på det jo mere tid har vi til jeres børn.

    Husk:

  • Langt hår skal sættes op, sikkerhedsmæssigt for jeres skyld, så vi kan tage i mod.
  • At du har spist en lille smule inden vi går i gang så energiniveauet forbliver højt hele
    timen, og har en dunk med vand, så det er nemt at få en tår at drikke, hvis det bliver nødvendigt.

Vi glæder os til at se jer
Lasse, Emilia, Matilde S, Matilde M, Patrick, Camilla, Joan og Lene

Bliv medlem af Facebook gruppen her:

 
Puslinge Leg og Spring 18/19 – RVIF

Bliv medlem af gruppen

 

Klik her for at få holdbeskrivelsen.