Børnespring

Så starter sæsonen igen. Mandag den 3. september 2018 klokken 17:00, er vi max klar, så det håber vi også du er! Holdet er for både piger og drenge fra 5 år til 1. klasse.

Her på holdet får man lov at prøve kræfter med gymnastikken, hvor der er plads til sjov og udvikling, både motorisk og styrkemæssigt. Her er plads til både nybegyndere og de øvede gymnaster.
På Børnespring vil vi arbejde både med teknik-stationer, regler og forståelse for springene. Med andre ord vil der primært arbejdes med: På bane skal vi lære at slå kolbøtter, lave vejrmøller med strakte ben, araberspring samt at stå på hænder. Vi vil også prøve kræfter med overslag, kraftspring og flik-flak. Vi giver den også gas på trampolin, hvor vi arbejde med tilløb, ophop, kolbøtter, overslag og saltoer.
Der forventes ikke noget af dig springmæssigt, for du går til gymnastik for at lære det. Vi vil forsøge at tilpasse springene til hver gymnast, så alle bliver udfordret.

Husk:

  • Langt hår skal sættes op, sikkerhedsmæssigt for jeres skyld, så vi kan tage i mod.
  • At du har spist en lille smule inden vi går i gang så energiniveauet forbliver højt hele timen, og at du har en dunk med vand, så det er nemt at få en tår at drikke hvis det bliver nødvendigt.

Vi glæder os til at se jer
Benedikte, Josefine, Mille, Ann, Christian, Celina og Joan

Bliv medlem af Facebook gruppen her:

 
Børnespring 18/19 – RVIF

Bliv medlem af gruppen

 

Klik her for at få holdbeskrivelsen.