PUSLINGE LEG OG SPRING

Kan du lide at løbe rundt og have det sjovt til opvarmning og på en masse redskaber? For det kan vi!

Træningstid: onsdag klokken 16:45 til 17:45

Træningssted: Rørby Hallen

Målgruppe: 3 til 5 år

Trænere: Lene, Joan, Patrick, Camilla, Johanne, Karen-Sofie, Rebecca, Silas

Onsdag den 7. september 2022 starter PUSLINGE LEG OG SPRING op igen, og vi håber at se mange nye som tidligere gymnaster. Holdet er for både piger og drenge i alderen 3 til 5 år. Vi vil sørge for, at der er udfordringer for alle, så det betyder ikke noget, hvis du ikke har gået til gymnastik før. Holdet er uden mor og far, men går det bedre, hvis far eller mor er med, skal det aftales med Lene. 

På PUSLINGE LEG OG SPRING vil vi arbejde med:

  • Vi skal bevæge os til musik, lege sjove lege, ud på spændende fantasirejser, sanglege, lege med et højt aktivitetsniveau og i det hele taget bare have det sjovt.
  • Vi skal lave redskabsbaner, hvor vil skal hoppe, springe, trille, snurre rundt, kravle op på noget højt og hoppe ned (og lande blødt), vende hovedet nedad, slå kolbøtter og stå på hænder, prøve kræfter med en masse skumredskaber og begynde at øve spring som de store børn på børnespring.

Husk: Langt hår skal sættes op, så vi nemmer, kan tage i mod og at du har spist en lille smule inden vi går i gang så energiniveauet forbliver højt hele timen.

Vi glæder os til at se dig og dine venner 😊