Puslinge Leg og Spring


INDGANG DER SKAL BENYTTES:

Træningstid:
onsdag klokken 16:45 til 17:45

Træningssted:
Rørby Hallen

Målgruppe:
3 år til 5år

Trænere:
Johanne, Lasse, Emilia, Camilla, Patrick, Joan og Lene 

Kan du lide at løbe rundt og have det sjovt? For det kan vi! 

Onsdag den 9. september 2020 starter puslingeholdet op igen, og vi håber at se mange nye som gamle gymnaster. Holdet er for både piger og drenge i alderen 3-5 år. Vi vil sørge for, at der er udfordringer for alle, så det betyder ikke noget, hvis du ikke har gået til gymnastik før.

Vi skal bevæge os til musik, lege sjove lege, ud på spændende fantasirejser, sanglege, lege med et højt aktivitetsniveau og i det hele taget bare have det sjovt.

Vi skal lave redskabsbaner, hvor vil skal hoppe, springe, trille, snurre rundt, kravle op på noget højt og hoppe ned (og lande blødt), vende hovedet nedad, slå kolbøtter og stå på hænder, prøve kræfter med en masse skumredskaber.

Holdet er uden mor og far, men går det bedre, hvis far eller mor er med, er I meget velkommen til at deltage aktivt i børnenes aktiviteter i løbet af timen.  Det vil sig: Mød op i gymnastiktøj og vær klar på at lege med eller stå ved en redskabsaktivitet.  

Vi vil sætte stor pris på at få hjælp til at sætte redskabsbaner op. Jo mindre tid skal vi bruge på det, jo mere tid har vi til jeres børn. 

Holdet har en Facebockgruppe: Puslinge leg og spring 2020/21 – RVIF, meld jer ind hvis jeres barn skal gå på holdet 😊 

Husk: Langt hår skal sættes op, så vi nemmer, kan tage i mod og at du har spist en lille smule inden vi går i gang så energiniveauet forbliver højt hele timen.

Vi glæder os til at se jer 😊

Ved yderligere spørgsmål kontakt; Lene på mobil: 20 34 37 57 eller Joan på mobil: 51 31 90 89

Bliv medlem af Facebook-gruppen