Børnespring

INDGANG DER SKAL BENYTTES:

Træningstid:
Mandag klokken 17:00 til 18:00

Træningssted:
Rørby Hallen

Målgruppe:
Førskole (5år) til 1. klasse

Trænere:
Signe, Celina, Joan og alle vores dygtige hjælper 

Holdbeskrivelse: 
Så starter sæsonen igen mandag den 7. september 2020 kl. 17.00. Vi er maks. klar, så det håber vi også, du er! Holdet er for både piger og drenge fra Førskole (5år) til 1. klasse.

Har du lyst til at prøve kræfter med gymnastik på et hold, hvor der er plads til sjov og udvikling, både motorisk og styrkemæssigt? Her er plads til både nybegyndere og øvede gymnaster. 

På børnespring vil vi arbejde både med teknikstationer og forståelse for springene. Med andre ord vil der primært arbejdes med: På bane skal vi lære at slå kolbøtter, lave vejrmøller med strakte ben, araberspring samt at stå på hænder. Vi vil også prøve kræfter med overslag, kraftspring og flikflak. Vi giver den gas på trampolin, hvor vi vil arbejde med tilløb, ophob, kolbøtter, overslag og saltoer.

Der forventes ikke noget af dig springmæssigt. Du går til gymnastik for at lære det. Vi vil forsøge at tilpasse springene til hver gymnast, så alle bliver udfordret. 

Husk:  Langt hår skal sættes op, så vi nemmere kan tage i mod, og at du har spist en lille smule, inden vi går i gang, så energiniveauet forbliver højt hele timen. 

Vi glæder os til at se jer

Ved yderligere spørgsmål kontakt: Celina på mobil 51 30 15 14 eller Joan mobil: 51 31 90 89

Bliv medlem af Facebook-gruppen